Iot Portaal site

IoT based waste monitoring

Met deze portaal site kunnen gebruikers op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke manier de toestand van zowel persvuilbakken als bin things raadplegen. Daarnaast kunnen gebruikers notificaties instellen zodat ze automatisch op de hoogte gebracht worden wanneer een toestel vol is.

Klant: Suwaco

Software frontend: Angular 2, Redux, typescript, Java backend, REST web services

Software backend: Java, REST web services, NoSQL database

RESPOnsive design

Al onze componenten worden met de material look ‘n feel ontwerpen zodat ze niet alleen natuurlijk aanvoelen, maar ook netjes weergegeven worden op zowel desktop als mobiele omgevingen.

Deze tool werd in minder dan 3 maanden tijd ontwikkeld en uitgerold door gebruik te maken van krachtige web platformen.

angular 2+

Angular 2+  is een Typescript gebaseerde open-source framework dat toelaat om een web applicatie met behulp van verschillende herbruikbare, modulaire componenten op te bouwen.

Typescript voegt dynamische typering toe aan javascript en zorgt er zo voor dat web applicaties met moderne IDEs kunnen gebouwd worden.

Ngrx

NgRx is een Angular bibliotheek die het Redux patroon implementeert. Met NgRx kan de toestand van een applicatie elegant geïsoleerd worden van de code in de angular componenten. Componenten gebruiken het “Observable” patroon om te luisteren naar de toestand en zijn op die manier minder complex.

 

REST Openapi

De Java gebaseerde backend wordt afgeschermd via een JSON REST API gebaseerd op de OpenAPI specificatie. Authorisatie van gebruikers gebeurt op een veilige manier via een JSON webtoken (JWT). Bedrijven kunnen via een API sleutel op een geautomatiseerde manier toegang krijgen tot hun metingen.

 

Cloud storage

Deze infrastructuur werd gerealiseerd op een Platform as a Service (Paas) architectuur en schaalt veel beter dan veel IaaS oplossingen. 

Metingen worden opgeslagen in een NoSQL gedistribueerde datastore die schaalbaar is tot exabytes aan gegevens . De “business” logica wordt geïmplementeerd via Java Servlets. Er worden dynamisch nieuwe instanties gemaakt, naarmate de belasting van het systeem hoger wordt. Dit platform kan dus automatisch opschalen naar 100 of meer instanties.

 

Corona update d